
Rådgivning til sammenbragte familier
Min styrke er min 18 år lange erfaring med terapi og rådgivning – samt mine egne erfaringer fra livet i en sammenbragt familie.
Jeg støtter ekstra-/bonusmor eller -far, parforældre eller hele familien igennem de svære, tabubelagte følelser. Hos mig er alle følelser velkomne.
I kan komme med både forbudte følelser, komplekse udfordringer og helt konkrete problematikker – og jeg kan hjælpe jer videre.
Jeg rådgiver og støtter jer ud fra min mangeårige private og faglige erfaring. Derudover finder jeg strategier og konkrete værktøjer, der virker for jer, så I hurtigt kan føle jer hjulpet og trygge.
Afmagt og svære følelser er en naturlig del af livet i en sammenbragt familie – men alt kan håndteres og løses. Jeg hjælper jer gennem samtaler, hvor vi sammen finder løsninger og lægger konkrete planer.
Det er min erfaring, at hvis konflikterne er blevet for store, kan det være nødvendigt at få støtte i form af parterapi i en periode – så kærligheden og det konstruktive imellem jer igen kan vokse frem. (Se afsnit om parterapi)
Min specialiserede rådgivning
Vi kan sammen skræddersy lige præcis det forløb, I har brug for. Det aftaler vi i den første samtale.
Det kan være, at det kun er ekstra-/bonusmor eller -far, der er på overarbejde og har brug for et trygt rum og støtte til at rumme følelser og håndtere svære situationer.
Det kan også være parrådgivning for ekstra-/bonusforældre, hvor I helt konkret har brug for værktøjer og nye strategier til at komme videre.
Eller måske skal I starte med parterapi for at komme på bølgelængde igen, finde trygheden og lægge svigtfølelser og magtkampe bag jer – måske en kombination af begge dele.
Det er min erfaring, at det er helt afgørende at søge hjælp i tide – og lade være med at tro, at I skal kunne klare det hele selv.
Der er en grund til, at 75 procent af sammenbragte familier ender i skilsmisse: Det er en kompleks og svær opgave at få det til at fungere. Men det er heldigvis ikke umuligt.
Rådgivning og støEe kan være forebyggende, dvs. tidligt i forløbet, det kan også være løbende som en tryghed og med
de ting vi ved der opstår, eller det kan være kriser der kræver brandslukning og derefter rådgivning til at komme videre.
Dette kan gøres online eller ved møde.